Sport en recreatie

21 juni 2017
 Categorieën: Sport & recreatie, Blog

Delen

Tegenwoordig gebruikt men een HPRC case voor verschillende toepassingen. Zowel in de sportwereld, bij het leger en voor verschillende industriële toepassing gebruikt men een HPRC koffer voor het opbergen en verplaatsen van kwetsbare toestellen en apparatuur. Een HPRC case is niet alleen licht maar ook waterdicht en bijna onbreekbaar. Voor de productie gebruikt met kwaliteitsvolle polymeren die nog eens extra verstevigd worden met harsen. De recente modellen van de HPRC cases zijn, niettegenstaande ze nog dunner en elastischer zijn, schokbestendig en zeer licht. Een HPRC case is bestand tegen temperaturen variërend van 80°C tot -40°C. Ze zijn dan ook geschikt om wereldwijd mee te nemen naar koude wintersportgebieden of naar extreem warme oorden. De koffer zorgt dat het dure en soms breekbaar sportmateriaal veilig op zijn bestemming komt. Ter plaatse beschermt de HPRC case de dure spullen tegen water,stof en eventueel inwerking van zuren of zouten in kustgebieden.

Zeer handig in gebruik 

Een HPRC case kan, indien hij voorzien is van wielen, gebruikt worden als een trolley. Met het ergonomisch handvat en het beperkte gewicht de koffer dan ook gemakkelijk verplaatsbaar. De sluitingen van de koffer zelf zijn zeer stevig en kunnen niet openklappen wanneer de koffer valt. De lichtheid van de koffer is gecombineerd met een maximum aan bescherming. De stevige krasvrije koffers zijn ISO9001 gecertificeerd wat betekent dat er bij de productie extra aandacht besteedt wordt aan duurzaamheid en kwaliteit.

Milieuvriendelijke HPRC case

De materialen die gebruikt worden tijdens het productieproces zijn allemaal recyclebaar en kunnen na de nodige bewerking opnieuw gebruikt worden. Van bij de ontwerpfase proberen de producenten om de negatieve impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Sporters hebben over het algemeen veel aandacht voor het milieu omdat ze moeten kunnen rekenen op een gezonde omgeving en gezonde lucht om hun prestaties te verbeteren. Met aandacht voor een duurzame toekomst is de keuze van een HPRC case een van de middelen om hun steentje bij te dragen voor een beter milieu.

Het gebruik van de HPRC case

Als we alle positieve eigenschappen van een HPRC case op een rijtje zetten is het niet verwonderlijk dat zowel amateursporters als professionals er wereldwijd gebruik van maken om hun duur materiaal in te bewaren en te verplaatsen. Voor nog meer bescherming tijdens het transport is er gezorgd voor schuimrubber aan de binnenkant van de HPRC case. De vorm van het schuimrubber is aangepast aan het materiaal dat er in opgeborgen wordt. Ook voor de nieuwste hobby's en sporten zijn er HPRC cases ontworpen. Zo kunnen ze gebruikt worden om duur fotomateriaal, drones, enzovoort veilig in te bewaren. Het hoogtechnologisch materiaal is optimaal beschermd in deze unieke koffer.

Kijk bij Heliko BV voor een ruim en gevarieerd assortiment aan HPRC koffers.